2020 November 13

Release Collection Manager 20.1

Läs om höjdpunkterna i releasen

Vi är glada att kunna meddela att release 20.1 för Collection Manager nu är färdig för leverans. Vi har valt ut att presentera några av dess höjdpunkter nedan. Fullständig release notes hämtar du som kund enklast genom att logga in i supportportalen.

unknown-1593002365874

Kompabilitet med plattformar

Det är med glädje vi kan meddela att Collection Manager nu är testad att fungera tillsammans med både Windows Server 2019 och Oracle 19c
Detta är en del av vårt åtagande att leverera Software for Life, det vill säga lösningar som underhålls och är kompatibla att köra på nuvarande generation av de plattformar de använder.

Ny adapter för Landis+Gyr

Nu finns första versionen av vår nya adapter för Landis+Gyr tillgänglig. Adaptern har stöd för Landis+Gyr E360-mätare och IPv4/IPv6-kommunikation över NB-IoT nätverk. Vår första version av adaptern hanterar insamling av mätvärden och händelser.

Ramverk för PUSH-teknologier

Vi arbetar alltid med att säkra Collection Manager för framtiden och nu har vi ett nytt ramverk på plats för att hantera strömmande mätvärdesinsamling (PUSH). Det nya ramverket gör det möjligt att implementera stöd för strömmande insamling av mätvärden och händelser i våra adaptrar.

Collection Manager API AMI service

Vår nya tjänst AMI Service ger er möjlighet att hämta momentan information direkt från de mätare som finns installerade i Collection Manager utan att behöva gå genom den traditionella insamlingsprocessen. Denna första version stöder vår Kaifa-adapter, men vi kommer inom kort även att ha stöd för adaprarna STAR och Metrima. Därefter kommer vi att stegvis utöka stödet till fler av våra adaptrar.

För frågor, kontakta Pär Östgren, Produktägare Collection Manager.