2021 May 26

Bruno Nilbert blir ny CEO för Avance Metering

Avancemanget är snabbt för Bruno som för fem månader sedan tillträdde i rollen som COO för att vara operativt ansvarig för bolaget.
När Bruno nu träder in i rollen som Chief Executive Officer (CEO) fortsätter han att ha verksamheten i fokus, där han kommer att vara viktig och värdefull för Avance Meterings fortsatta tillväxt. Jonas Svensson, tidigare VD, stannar kvar i nära samarbete med Avance Metering som Group Leader för Lumine Group där Avance Metering ingår. Förändringen trädde i kraft 1 maj.

BrunoNilbert_webb845x570

”Det sprakar av passion och innovation inom Avance Metering. Och att vi, tillsammans med våra kunder och marknadsaktörer, utvecklar marknadsledande produkter och tjänster visar inte minst våra senaste vunna affärer. Nu när marknaden utvecklas i snabb takt med smartare hem och mätare, nya kommunikationslösningar och nya kund- och tjänstebehov, känns det spännande och roligt att få träda in i rollen. Vi har otroligt många spännande saker på gång för att möta upp den nya omvärlden och driva utvecklingen framåt”, säger Bruno Nilbert.

 

"Avance Metering har under senaste åren gått igenom en fas av stabilisering. Nu väntar utmaningar av andra slag där vi säkrat upp ett antal nya spännande tillväxtprojekt. Bruno har en god förmåga att inspirera och motivera, han är en stark lagbyggare och ledare. Jag har ett stort förtroende för Bruno, jag är övertygad om att han är rätt person att leda bolaget igenom de spännande faser som väntar” säger Jonas Svensson, Group Leader Lumine Group.

 

För mer information, kontakta:
Avance Metering
Bruno Nilbert, CEO
Tel + 46 72 22 44 841
E-post: bruno.nilbert@avancemetering.com

Lumine Group
Jonas Svensson, Group Leader | Lumine Group
Tel: +46 76 843 43 44
E-post: jonas.svensson@luminegroup.com


Om Avance Metering

Avance Metering utvecklar mjukvara för systemoperatörer inom energibranschen.
Vi erbjuder användarvänliga lösningar för att samla in, analysera och integrera mätvärdesdata och händelser från el-, värme-, gas- och vattenmätare.
Vi har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla mjukvara för energibranschen i Norden.
Vi tar ansvar för människor och miljö. Avance Metering är certifierade enligt Svensk Miljöbas.
Avance Metering har verksamhet i Sverige och Polen med huvudkontor i Östersund.
Företaget ägs av Volaris Group, en operativ del det Toronto-baserade Constellation Software Inc.
Vill du veta mer om oss besök, www.avancemetering.com

 

Meter data software enabling sustainable utilities