2021 September 15

Max Stålarm ny Sales/Account Manager

Det är med stor glädje vi välkomnar Max Stålarm in i rollen som Sales/Account Manager på Avance Metering. Max har arbetat inom energibranschen sedan 2002 med ett stort fokus på IT/system samt utrullningsprojekt för mätarbyten. Max är ett välbekant ansikte i Avance Metering där han under åren 2013-2020 var anställd som projektledare och servicemanager. Max breda kunskaper om Avance Meterings produkter och lösningar tillsammans med tidigare kundrelationer kommer att vara till stor hjälp när han nu kliver in i sin nya roll som Sales/Account Manager. Max tillträdde sin tjänst i början av augusti.

MaxStålarm_citat_webb845x570

Vi intervjuade Max för att presentera honom lite närmare och för att höra mer om han nya roll.
Berätta lite om dig själv?
Jag har en tidigare historik inom skogsbranschen där jag bland annat arbetat som skogsmaskinförare. Intresset för skogen gör att jag gärna spenderar min fritid ute i skog och mark med motorsåg eller jakt men även ett och annat löparpass avverkas under sommarhalvåret. Jag är en person som gärna väver in humor mellan allvaret för att lätta upp, med lite skratt och glädje blir allt så mycket lättare!

Vad kommer din nya roll innebära?
Med en mer kundnära roll är min avsikt att skapa, förbättra och vårda våra befintliga och nya kundrelationer för en långsiktig och välmående affärsrelation.

Vad är det som gör att du håller dig kvar i energibranschen?
Man blir aldrig helt fullärd då energibranschen är under ständig utveckling och det finns hela tiden nya saker att ta till sig. Både när det gäller teknikutvecklingen men även lagar och regelverk som löpande ändras.

Varför tror du att kunder väljer Avance Metering?
Det finns en hög samlad kompentens inom bolaget och en produktportfölj som kan anpassas efter kunders behov.

Vad kommer du att bidra med?       
Förutom ett glatt skratt kan förhoppningsvis min breda erfarenhet från både kund respektive leverantörssidan hjälpa till att skapa mervärde och möjligheter för våra kunder.

 

 

Meter data software enabling sustainable utilities