June 2021

Kundträff 2021

Välkommen till en inspirerande digital kundträff 19-21 oktober 

Det är och har varit en speciell tid där mycket satts på prov och det digitala har visat sig varit mer avgörande än någonsin. Vi tror på att ständigt blicka framåt och det är hög tid för oss att dela med oss och berätta vad som har hänt i Avance Metering 2020/21, vad har vi åstadkommit och vart vi är på väg men också visa på effektiva arbetsprocesser mixat med användbara nyheter i de senaste versionerna. Allt för att inspirera till nya idéer och förbättrade arbetssätt!

Vi bjuder in till tre webbaserade kunddagar 19-21 oktober där det glädjer oss att få presentera produktnyheter, trendspaningar, praktikfall men framförallt, att nätverka tillsammans med er. Kanske blir det inspirerande workshops också.

Det går såklart inte att ersätta upplevelsen av träffas tillsammans på plats, men vi ska göra vårt yttersta för att skapa en fantastisk kundträff som fortsätter att inspirera dig och hjälpa dig framåt i ditt arbete.

Varmt välkommen!


money
Kostnad

Att delta på årets digitala kundträff
är helt kostnadsfritt om du eller din
organisation använder någon av
Avance Meterings produkter.

Experts

Möt Avance Meterings experter

Möt kundansvariga, produktledare, supportexperter och utvecklare. Hör om intressanta kundprojekt och få inspiration och nya kunskaper som hjälper dig i ditt dagliga arbetet.

 

network

Nätverka med kollegor

Du får möjlighet att nätverka och samverka
digitalt med alla deltagare på kundträffen.
Dela med dig samt ta del av lösningar,
idéer och kunskap från andra
kollegor i branschen.


Microphone_1280x300


Spännande diskussioner & nya idéer

Har du varit med på några av våra tidigare användarforum? Om du har varit det kan du säkert minnas tillbaka och se hur vi hade det då.
Vi har alltid gjort det tillsammans och många nya idéer, spännande diskussioner och nya kunskaper har alltid kommit ut ur våra kundträffar.
Vår ambition är att kunna överföra detta till årets digitala kundträff, så mycket det bara går!


Newsbanner_1280x300Frågetecken_illustratorFrågor & Svar
Vill du vara med och bidra i utvecklingen av smarta energilösningar för dagens och framtidens behov tillsammans med dina kollegor i branschen? 
Vill veta vad du har för funderingar och frågor som rör våra produkter och lösningar och ber dig därför att skicka in dina frågor till oss. Genom att ni skickar oss era frågor är ni också med och sätter agendan för årets kundträff.

Skicka gärna in frågor till: ulrika.hjertquist@avancemetering.com

 

 

Vi ser verkligen fram emot att "träffa" dig i höst!

Anmäl dig här

 

Meter data software enabling sustainable utilities